Podrška porodici Bojanić.

Inner Wheel Klub Banjaluka kontinuirano podržava sedmočlanu porodicu Bojanić. Osim što redovno posjećujemo porodicu od 2010 godine i obezbijeđujemo pomoć u higijenskim sredstvima, odjeći i hrani, mi smo podržavale i dvije najstarije kćerke u njihovom srednjoškolskom obrazovanju. Sestrama Suzani I Vesni je bio obezbijeđen boravak u Srednjoškolskom domu kroz sve četiri godine školovanja kao i mjesečni džeparac za svaku od njih.

Takođe smo vodile računa i o tome da se naša uloga ne završi samo na finansijskoj podršci djevojkama, nego smo vodile računa da im obezbijedimo ekskurzije i proslave matura, kako bi imale sve što njihove vršnjakinje imaju.

Ponosne smo na to što su ove djevojke uspješno završile gimnaziju i medicinsku školu sa odličnim rezultatima i što smo im pomogle da izrastu u zdrave osobe koje imaju snage da samostalno grade svoju buduću karijeru.

Novčana pomoć dječjem odjeljenju Bolnice Dr Miroslav Zotović

Na manifestaciji 9. dani vina koju tradicionalno organizuje Rotary klub Banjaluka, u organizaciji Inner Wheela RC Banjaluka i RotarAct kluba Banjaluka je uspješno organizovana nagradna lutrija čija su sva prikupljena sredstva uručena Zavodu za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju "Dr. Miroslav Zotović" u Banjaluci.

Organizovanje manifestacije „Dani vina“

Inner Wheel Club Banja Luka je učestvovao u zajedničkim aktivnostima sa Rotary klubom na organizovanju manifestacije Dani vina, izložbe povodom 100 godina Rotarija.