Inner Wheel klub je 8 novembra donirao 80 knjiga Banjalučkoj gimnaziji.

Članice Inner Wheel kluba sa direktorom g-din Zoranom Pejašinovićem i bibliotekarkom banalučke gimnazije. Tom prilikom nam se zahvalio direktor gimnazije G-din Zoran Pejašinović, i istakao kako su knjige došle u pravo vrijeme, jer su ovo knjige za redovnu lektiru, te su stoga uvjek u deficitu . Bile su tu: Ana karenjina, Stepski Vuk, Kir Janja, Na Drini ćuprija, Beleške jedne Ane, Proces, Hamlet i 1984.

Rotary zajednica za ljepšu Banja Luku

Rotary zajednica u kojoj je i Inner Wheel klub Banja Luka su 25 novembra 2017 godine zasadili drvored od 50 lipa u naselju Lazarevo i time naš grad, poznat po zelenilu, obogatili za još jednu aleju. Inner Wheel je zasadio 10 lipa u vrijednosti od 1000KM.

Prodaja medenjaka na Rotary balu

Članice Inner Wheel kluba su 2 decembra 2017 na Rrotary balu prodavale medenjake, a prikupljena sredstva su namijenjena za pomoć mladoj karatistkinji Sari Roljić da ode na balkansko prvenstvo u Podgoricu.

Donacija karatistkinji Sari Roljić

Članice Inner Wheel kluba su 4 decembra 2017 uručile donaciju mladoj karatistkinji Sari Roljić Od 800KM, za odlazak na balkansko takmičenje. Sara je 18 godišnja djevojka, student , član karate kluba”Castra” sa mnogo osvojenih medalja, kako sa regionalnih tako I sa međunarodnih takmičenja. Šampion je Republike Srpske a bila je I član reprezentacije Bosne I Hercegovine na svjetskom prvenstvu na Tenerifima.

Naš osnivač, prva predsjednica i vrijedna članica uvjek u akciji.

Željka Biuković Grabež poklonila je 200 l BIO soka od jabuke javnim kuhinjama u Banja Luci.

Predsjednica za 2018/2019 Branislava Pejašinović, sa članicama IW kluba posjetila je osnovnu školu Mladen Stojanović u Bronzanom Majdanu

Predsjednica za 2018/2019 Branislava Pejašinović, sa članicama IW kluba posjetila je osnovnu školu Mladen Stojanović u Bronzanom Majdanu, i tom prigodom uručila im školskipribor i didaktički materijal.

Predsjednica je istakla kako je svaka pomoć školama neophodna a naročito onima u ruralnim područjima.